Bianco Evento

Moderne – Stilrene – Brudekjole

Elegante og lette brudekjoler

Bianco Evento brudekjoler er kendt for sine tidløse, stilrene designs i lette og luftige materialer. De er et populært tysk mærke, som designer brudekjoler til alle typer kvinder. De eventyrlige kjoler fremhæver din kurver og omfavner alle kropstyper. Leder du efter en kjole til sommerbryllup, er Bianco Evento et godt sted at starte.

Brudekjolerne har klassiske materialer som blonder, tyl, chiffon. De giver brudekjolerne et moderne look med feminine detaljer, bl.a. aftagelige bælter. Lad dig forføre af Bianco Evento 2020 kollektionen her.

Den perfekte sommerbrudekjole

Bianco Evento er den ultimative sommerbrudekjole. De laver smukke, minimalistiske designs, der er perfekte til sommerhalvårets varme vejr. Derudover giver de lette kjoler et feminint og fint udtryk. Deres smukke blondestof understreger dine kvindelige former uden at tage over og har perfekt sammenspil med andre materialer. Hvis du søger den perfekte sommerbrudekjole, er svaret som regel Bianco Evento. Hvis du søger efter en mere prangende blondestil, kan din drømmekjole gemme sig ved Demetrios brudekjoler.

Bianco Evento har taget det europæiske marked med storm. De formår at sy brudekjoler, der specielt rammer den skandinaviske stil i sine kollektioner. Bløde, elegante looks der stjæler opmærksomheden med en brud der stråler. Det er brudekjoler i høj kvalitet med delikate materialer, der er luftige og komfortable at have på. 

Leder du efter den perfekte kjole? Find inspiration til den type brudekjole, du gerne vil have, under vores guide. 

Bianco Evento er din kjole til sommerbryllup

De bløde, afdæmpede kjoledesigns er som skabt til sommerbryllup. Der er selvfølgelig ingen krav til din kjole ved sommerbryllup, men Evento Bianco er et godt sted at starte. Det romantiske og rene snit, der kendetegner deres brudekjoler, tager sig godt ud i et varmere klima. Blonder og fine detaljer ved skulder og kraveben giver et luftigt udtryk. Brudekjolernes materialer er af høj kvalitet og føles rar mod huden.

Er du interesseret i at prøve brudekjolerne? Kontakt Krøyer’s Brudekjoler eller bestil tid i vores showroom på Fyn. Det er vigtigt, at du booker tid til prøvning, så vi har tid til at hjælpe dig med at finde drømmekjolen.