Brudekjole-typer: Her er de største trends

Brudekollektioner til alle kvinder

Få styr på de mange brudekjole-typer

Hvad er de største brudekjole-trends i 2021? Krøyer’s Brudekjoler har sammensat en liste af de mest populære og eftertragtede brudekjoler. Det er meget forskelligt, hvilke brudekjole-typer, bruden drømmer om. Skal den være overdådig og prangende eller luftig og let? Det kræver research og en dedikeret proces at finde frem til drømmekjolen. Inden du booker tid til prøvning, er det en god idé at gennemgå dine ønsker til stilen, designet, detaljerne, snittet og formen. Derved kan vi give dig den bedste oplevelse til selve kjoleprøvningen.

Det er et travlt år for bryllupper i 2021, og vi ser nogle gennemgående trends. Der er mange kommende brude, der er på udkig efter den perfekte kjole, og Krøyer’s Brudekjoler hjælper dig med at tage den endelige beslutning. Vores oversigt skal give dig inspiration i en verden af mange skønne muligheder.

Find inspiration til din brudekjole

Der er rigtig mange typer brudekjoler på markedet. Det er meget forskelligt, hvilke former og designs hver brud foretrækker. Har du ikke fundet frem til din drømmekjole endnu? Det er helt normalt at være i tvivl, når du begynder at kigge på udvalget. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at indkredse dine ønsker inden den reelle prøvning. Kig disse skønne brudekjole-trends igennem og lad dig inspirere af elegante snit og storslåede detaljer.

1. Boheme brudekjole: Bløde og flotte bohemian brudekjoler

Bohemian brudekjoler er en yderst eftertragtet stil blandt brude. Boho-stilen omfavner den naturlige brud og tager udgangspunkt i den klassiske brudekjole, bare med blødere designs og flere retro vibes. Bohemian brudekjoler understreger den romantiske stemning med blonder på lette og luftige kjoletyper – perfekt til udendørs bryllupper.

Boho er lange, detaljerige brudekjoler, men adskiller sig meget fra prinsessekjolen. Det er et roligt, blødt look, der komplimenterer mange forskellige personligheder. Når en brud efterspørger en boheme brudekjoler er det bl.a. til udendørs bryllup i rustikke rammer med varme og bløde farver.  

Vintage brudekjoler der skiller sig ud med sin boho-stil

Boheme-stilen tager inspiration hos vintage brudekjoler, der har smukke og rustikke detaljer. Bohemian brudekjoler er det ideelle valg til bruden, der søger væk fra den helt klassiske brudekjole, uden det bliver for alternativt. Det er en kjole, som automatisk laver et statement ved entreen med sin unikke vintage-stil. Boheme brudekjolen er også et fantastisk valg, hvis gommens tøj ikke er sort eller gråt. Med et vintage look komplimenterer kjolen mange forskellige farver, specielt natur- og jordfarver.

Leder du efter bohome brudekjoler, kan du tage et kig under Bianco Evento eller Enzoani, som oftes lader sig inspirere af det lette, vintage look.

2. Prinsesse brudekjole: Den ekstravagante stil

Det, vi kalder en prinsesse-brudekjole, er af en helt speciel størrelse. Det er de ekstravagante kjoler, der stjæler opmærksomheden med det samme. De er fyldige, voluminøse med masser af lag og detaljer. Prinsesse-brudekjoler minder mest af alt om en balkjole, og opfylder enhver pigedrøm om et ekstravagant look, kun en prinsesse værdig.

Det er nemt at forelske sig i de store brudekjoler, der sidder godt på alle typer kropsforme. De har store tyl- og silkeskørter, der går ind ved taljen og fortsætter i en tætsiddende overdel, der komplimenterer barm, kraveben og skulderområde. Hvis du er på udkig efter en ægte prinsesse-brudekjole, finder du både skønne kjoler med blondeærmer, korsetter og åben ryg. Vi har modeller med og uden ærmer, så du kan få alle krav opfyldt til brudekjolens udseende.

De store brudekjoler fuldender prinsesse-looket

Vi møder mange brude, der leder efter store brudekjoler, der lader dem være en ægte prinsesse for en dag. Disse typer kjoler kommer i mange forskellige designs, alle med detaljer, materialer og snit som lever op til de forskellige forventninger brude har til deres brudekjole. De store og smukke skørter er fællesnævner på prinsesse-brudekjoler, men looket kan variere meget. Det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvad du foretrækker, inden du bestiller prøvning.

Gå på opdagelser i Krøyer’s store brudekjoler og forelsk dig brands som Demetrios, Phoenix Gowns og Kenneth Winston, som alle er kendte for deres smukke, store prinsesse-brudekjoler.

3. Enkle brudekjoler: Romantiske og flotte designs

I modsætning til den overdådige prinsessekjole, er de lette, enkle brudekjoler også meget populære type. Du behøver ikke være til store skørter og balkjoler, for at få en luksuriøs, smuk og tidløs brudekjole. De mere simple brudekjoler byder også på de smukkeste detaljer, perfekt pasform, og materialer der omfavner formerne. Dette look byder på kjoler med let tyl, chiffon, blonder og satin. Alle med minimalistiske detaljer, der skaber en smuk og tidløs brudekjole, som stjæler opmærksomheden.

Går du efter en enkel brudekjole, har du et stort sortiment at vælge fra. Du kan få en helt plain satinkjole, der hverken har blonder, glitter eller andre detaljer. De simple brudekjoler giver hår og makeup plads til at fuldende looket.

Til dig, der leder efter lette og simple brudekjoler

Selvom vi her kalder dem for simple brudekjoler, er de stadig luksuriøse, eksklusive kjoler, der sidder helt fantastisk på kroppen. De gør det ofte lettere at danse og bevæge sig, i modsætning til de store modeller. Når kunder spørger efter stilfulde, enkle brudekjoler er det ofte som stropløs, med tynde stropper eller som blondeovergang. Det er også muligt at finde et mere enkelt brudelook med ærmer.

De enkle brudekjoler kommer i utallige designs. Inden du booker tid til at prøve dem, kan det være en god idé at samle dine ønsker. Skal den være med stropper, ærmer eller stropløs? Skal den være helt simpel uden for mange detaljer, eller vil du gerne have perler, blonder eller bælte på brudekjolen? Vi kan hjælpe dig bedre, hvis du indskrænker dine krav. Tag bl.a. et kig på vores brands som Bianco Evento, Orea Sopsa, Phoenix Gowns og Destination Romance, der alle byder på smukke og enkle brudekjoler.

4. Brudekjoler med ærmer: Elegante og tidløse

Brudekjoler med ærmer har altid været en populær type. Ekstra stof på armene giver mulighed for at tilføje endnu flere detaljer, der fuldender det smukke look. Langærmede brudekjoler har ofte ærmer i materialer som mesh eller blonder, nogle gange begge dele. Ved at lave et let, gennemsigtigt design på ærmerne, føler bruden ikke, at hun bliver ’pakket væk’. De elegante, enkle detaljer passer perfekt til resten af brudekjolen, så du ikke går på kompromis med design, når du ønsker lange ærmer. Det er også muligt at finde brudekjoler med trekvartærmer.

Du kan finde langærmede brudekjoler på rigtig mange forskellige designtyper. Du får ærmer på de enkle brudekjoler, prinsessekjolen og havfrue-figuren. Det er derfor nemt at imødekomme behovet for lange ærmer, uanset hvilken type kjole du leder efter.

Langærmede brudekjoler er et hit

Brudekjoler med ærmer er et af de designkrav, vi tit hører fra kommende brude. Der kan være flere grunde til at ønske sig ærmer på kjolen. Udover at det skaber et smukt, sofistikeret look, er der også mange, som vælger det baseret på komfort og selvsikkerhed. I sidste ende handler det om, at du som brud er komfortabel i kjolen. Langærmede brudekjoler kan være svaret, hvis bruden føler sig mere selvsikker uden blotlagte arme eller til bryllupper i vinterhalvåret eller køligere lokationer.

Hvis du ønsker en brudekjole med ærmer af den ene eller anden grund, skal du ikke være bange for at gå på kompromis med design. Du finder de smukkeste kjoler, hvor ærmerne er en vigtig del af looket, og som komplimenterer alle former og figurer. Du finder bl.a. langærmede brudekjoler under vores brands som Mark Lesley, Demetrios og Cosmobella.

Brudekjoler uden ærmer er altid populære

Brudekjoler uden ærmer er altid et hit. Du kan finde din ønskekjole ud fra et hav af forskellige muligheder. Vælg stropløs, tynde stropper, tykke stropper, blondeoverdel, off-shoulder og meget mere. Gå på opdagelse her på Krøyer’s Brudekjoler og book en tid til prøvning, når du har en idé om din drømmekjole.

5. Blonde-brudekjoler: Masser af detaljer og finish

Det er meget forskelligt, hvor mange detaljer, bruden ønsker på sin kjole. Brudekjoler med blonder er en af de mest tidløse og populære styles, som aldrig går af mode. En blonde-brudekjole kan have mange forskellige udtryk, og blandt de store designerhuse finder du både kjoler, hvor luksuriøse blonder er en stor del af designet, men også diskrete looks med blonder som en fin detalje, der komplimenterer de rette steder.

Blonde-brudekjoler er en lang, gammel skik, hvor de fine blonder blev kniplet i hånden og gjorde kjolerne luksuriøse og eksklusive. Gennem tiden har måden, hvorpå blonder produceres, ændret sig, men vi er stadig helt forelsket i de smukke detaljer, der pryder rigtig mange kjoler i dag. Brudekjoler med blonder bliver del af en romantisk fortælling om et ægte eventyrbryllup. Blonder komplimenterer mange andre materialer, så du kan opnå et dæmpet, men kraftfuldt udtryk.

Brudekjoler med blonder er til den detaljeorienteret brud

Designere bruger blonder til at fremhæve kroppens fantastiske former. Kombineret med et flot, fyldigt skørt ser man ofte korsagen eller overdelen med blonder, så taljen, barmen eller skulderblade komplimenteres. Blonder pryder ofte de langærmede brudekjoler, hvor den bare hud giver en smuk kontrast til de sarte kniplinger.  

Hos Krøyer’s har vi rigtig mange forskellige blondebrudekjoler, som du kan prøve. Vi har designs med fine, små mønstre, men også kjoler hvor blonderne er større og grovere. Det giver alt sammen et helt specielt udtryk, så du har flere forskellige stilarter at vælge blandt. Se bl.a. vores mærker som Bianco Evento og Cosmobella.

6. Havfrue-brudekjoler: Omfavner de kvindelige former

Havfrue-brudekjoler er steget i popularitet de sidste par år, da der er masser af fokus op den smukke timeglasform, som man får i den tætte kjole. Mermaid-brudekjoler, som de også kaldes, har en helt speciel form, som sidder helt tæt til kroppen fra top til knæ, hvor den derefter breder sig ud med tyl, blonder eller slæb. Det giver associationer til det smukke fabelvæsen, havfruen, der har samme facon med halen.

Havfrue-brudekjoler er en ultrafeminin pasform, der sætter den smukke kvindekrop i fokus med stof, der smyger sig til formerne. Selvom mermaid-brudekjoler er forbundet med en fast facon, finder du mange forskellige fortolkninger af den tætsiddende kjole. Specielt overdelen af havfruekjolen varierer fra designer til designer, hvor du kan prøve brudekjole-typen som off-shoulder, stropløs, med og uden ærmer. Derudover kan du prøve helt enkle brudekjoler med mermaid-facon uden blonder, perler eller andre tilføjelser. Er du til de mere prangende designs, har vi også havfrue-brudekjoler, der taler til den detaljeorienteret brud. Her finder du kjoler med blonder, bånd, tyl og sten.

Mermaid-brudekjoler, der passer til din figur

Der er mange, som mener, at mermaid-brudekjoler kun passer til en type kvindefigur. Vi har heldigvis mange års beviser på, at det ikke er rigtigt. Havfrue-brudekjoler er ikke kun designet til timeglasfiguren, men komplimenterer rigtig mange forskellige kropstyper. Det er en brudekjole, som du skal prøve, før du kan bedømme pasformen.

Designere som Phoenix Gowns, Cosmobella, Demetrios og Enzoani syer mermaid-brudekjoler, der sidder perfekt på mange forskellige former. Deres havefrue-kjoler er af høj kvalitet, og de kan tilpasses, så de passer perfekt. Om du er til dybe udskæringer, stropløse designs eller lange ærmer med smukke blonder, så har vi kjolen til dig.