Se vores brudekjolekollektioner her

Eksklusive brudekjoler på Fyn

Find den perfekte brudekjole

Hos Krøyer’s Brudekjoler har vi samlet kollektioner fra nogle af verdens førende bridal couture-huse, der gør brudedrømmen til virkelighed. Vi slår dørene op til romantiske og stilfulde brudekjoler i vores showroom i Faaborg. Vi garanterer for, at der vil være en brudekjole for enhver smag. Det er vigtigt for os, at du som kommende brud, får den rette vejledning og kommer hjem med kjolen du drømmer om. Vi ved, at dette kan være en svær beslutning, som kan tage tid. I vores showroom, kan du lade dig forføre af lange, eksklusive brudekjoler, der komplimenterer kvindekroppen og er fyldt med feminine detaljer. Find din drømmekjole blandt mærker som eksempelvis Demetrios, Mark Lesley, Enzoani og Kenneth Winston.

Destination Romance
Destination Romance
Phoenix Gowns 2019 og 2020
Phoenix Gowns
Cosmobella
demetrios 2019 thumbnail
Demetrios
enzoani 2020
Enzoani
Monica kjole uden ærmer
Monica Loretti
mark lesley 2019 thumbnail
Mark Lesley
orea sopsa 2019 thumbnail
Orea Sopsa
8.099,-
Bianco Evento
KennethWinston 826 103
Kenneth Winston

Prøv smukke brudekjoler med tyl og overdådige detaljer

Er du til brudekjoler med volumen og mange detaljer, vil du finde et stort udvalg blandt vores gudeskønne kollektioner. Du finder brudekjoler med tyl, der giver et unikt look, med drømmende fornemmelser. Tyl giver volume og former, samt tilføjer kant til de sarte brudekjoler. Det er generelt meget forskelligt, hvor meget volumen en brud vil have på sin kjole, men størstedelen af vores klassiske brudekjoler har tyl, der gør skørtet fyldigt og luftigt. Selv når kjolerne har meget fylde, bliver de aldrig tunge. Det er meget forskelligt fra design til design, hvor meget tyl, der er synligt. Du vil hos Krøyer’s også finde brudekjoler med unikke blondedetaljer, glimmer, rhinsten og perler, til bruden der ønsker designs med mange detaljer, der tiltrækker opmærksomhed. 

Find enkle og simple brudekjoler

Hvis du ønsker en brudekjoler med et mere minimalistisk look, vil de også være at finde hos hos. Vi ved at ikke alle brude ønsker “prinsesse-looket” og har brug for en brudekjole, som er mere nedtonet. Blandt vores kollektioner, vil du finde kjoler uden for meget ‘støj’ hvor der i højere grad er tænkt på pasformen og bløde silhuetter. Den moderne og nedtonede stil kan du eksempelvis finde hos kollektionerne Bianco Evento og Monica Loretti.

Klassiske og moderne brudekjoler til alle typer kvinder

Vores kollektioner byder på charmerende og elegante kjoler, men de er alle meget forskellige. Hver sit brand udforsker den klassiske brudekjole med moderne detaljer og fortolkninger. Find brudekjoler med ærmer, der giver et diskret men kraftfuldt udtryk, eller prøv brudekjoler der er todelte eller fungerer som en buksedragt. Læs meget mere om de mange forskellige brudekjole-typer, du kan finde til en prøvning.

Lad dig inspirere af vores lookbook her på siden og gå på opdagelse i vores mange brands. Når du forelsker dig i en eller flere af brudekjolerne, anbefaler vi, er næste skridt at prøve dem. Krøyer’s Brudekjoler inviterer indenfor i vores luksuriøse omgivelser i Fåborg. Alle vores kollektioner kan prøves, når du bestiller tid i vores showroom. Det er nødvendigt at bestille tid, så vi kan tilbyde den bedste service muligt og give dig minder for livet. At vælge brudekjole er en stor dag, og hos Krøyer’s gør vi alt for, at den bliver helt speciel.