Se vores brudekjolekollektioner her

Yndefulde og eksklusive brudekjoler i Brønshøj

Skabt til kærlighed

Vi slår dørene op til romantiske og smukke brudekjoler i Brønshøj. Krøyer’s Brudekjoler har samlet kollektioner fra nogle af verdens førende bridal couture-huse, der gør brudedrømmen til virkelighed. Lad dig forføre af lange, smukke kjoler, der komplimenterer kvindekroppen og er fyldt med feminine detaljer. Find din drømmekjole blandt mærker som Demetrios, Mark Lesley og Kenneth Winston.

Destination Romance
Destination Romance
Phoenix Gowns 2019 og 2020
Phoenix Gowns
enzoani 2020
Enzoani
Cosmobella
demetrios 2019 thumbnail
Demetrios
orea sopsa 2019 thumbnail
Orea Sopsa
metropolitan 2019 thumbnail
Metropolitan
mark lesley 2019 thumbnail
Mark Lesley

Prøv de smukkeste brudekjoler med blonder og tyl

Krøyer’s Brudekjoler inviterer indenfor i vores luksuriøse showrooms i Brønshøj og Fåborg. Vores hovedsæde er på Sjælland, hvor alle kollektioner kan prøves i butikken i Brønshøj. Derudover har vi en afdeling på Fyn, hvor du kan prøve udvalgte brudekjoler. Når du bestiller tid i begge showrooms, er du garanteret en privat session, hvor du og dit selskab har hele salonen for jer selv. Vi har tid til at servicere jer og give dig minder for livet. At vælge brudekjole er en stor dag, og hos Krøyer’s gør vi alt for, at den bliver helt speciel.

Find din drømmekjole blandt vores gudeskønne kollektioner. Du finder brudekjoler med blonder, der giver et unikt look med drømmende fornemmelser. Blonderne komplimenterer den hvide farve og tilføjer kant til den sarte kjole. Det er også meget forskelligt, hvor meget volumen en brud vil have på sin kjole. Det, der går igen på rigtig mange af vores kjoledesigns er tyl. Du kan prøve en masse voluminøse brudekjoler med tyl, der gør skørtet fyldigt og luftigt. Selv når kjolerne har meget fylde, bliver de aldrig tunge.

En brudekjole med eller uden ærmer, todelt eller som buksedragt

Vores kollektioner byder på charmerende og elegante kjoler, men de er alle meget forskellige. Hver sit brand udforsker den traditionelle brudekjole med moderne detaljer og fortolkninger. Find brudekjoler med ærmer, der giver et diskret men kraftfuldt udtryk. Find brudekjoler der er todelte eller fungerer som en buksedragt. Læs meget mere om de mange forskellige brudekjole-typer, du kan finde til en prøvning.

Lad dig inspirere af vores lookbook her på siden og gå på opdagelse i vores mange brands. Når du forelsker dig i en eller flere af brudekjolerne, kan du komme forbi Krøyer’s Brudekjoler i Brønshøj og prøve dem. Bestil tid på Sjælland her. Er du bosat i Jylland eller på Fyn, kan du bestille tid i vores fynske showroom. Du skal dog være opmærksom på, at vi ikke har alle produkterne på Fyn. Kontakt os og hør mere, hvis du vil være sikker.