Cosmobella

Smuk – Elegant – Brudekjole

Sofistikerede og moderne brudekjoler

Demetrios er den verdenskendte brudekjole designer bag en lang række forskellige kollektioner herunder blandt andet den smukke Cosmobella. Cosmobella kollektionen er en kollektion, der udstråler mode, femininitet og klassiske detaljer. Cosmobella er helt perfekt til den brud, som søger efter den type af brudekjole, der udviser en moderne stilrenhed samt romantik. Med sine smukke og romantiske detaljer er det fuldkommen umuligt ikke at blive forelsket.

Designeren bag både OreaSposa og Cosmobella er den velkendte og anerkendte verdensstjerne inden for brudekjoler, nemlig den helt fantastiske Demetrios. Han står bag brude brandet Demetrios Bridals. Kendetegnene for Cosmobella kjolerne har et skønnere bling og finesse end søster-mærket OreaSposa. Men de er dog ligeledes lidt mindre glamourøse og pompøse end storesøsteren Demetrios.

Kvaliteten på brudekjolerne fra Cosmobella kollektionen er lækker. Vi går enormt meget op i, at vores kjoler er af fantastisk kvalitet og at du bliver glad og føler dig godt tilpas i netop din brudekjole. Derfor er vi glade for, at Cosmobella er en del af vores sortiment. Derudover skal der være plads til forskellighed og nuancer, hvilket Cosmobella i særdeleshed tilbyder ved deres høje detaljeringsgrad. Mange af kjolerne har nemlig både blonder, sten og perler som en del af deres detaljer. Dermed er elegance i fokus og detaljerne bliver centrum. Du vil stråle i og elske din brudekjole fra Cosmobella.

Dementrios
Dementrios forfra
Dementrios tæt på
Dementrios bagfra
Dementrios 2022
dementrios forfra 2022

En eventyrlig brudekjole

cosmobella 2020 8022 (1)

Har du altid drømt om en brudekjole, som alle dine gæster drømmer sig langt væk efter? Så er det med stor sandsynlighed en kjole fra Cosmobella, som du skal kigge efter. Kjolerne fra denne kollektion er smukkere og mere detaljeret end de fleste andre. Kjolerne får dig med det samme til at tabe vejret alene ved deres smukke blonder og romantiske udtryk. 

Kjolerne fra Cosmobella er anderledes fra vores øvrige kjoler, fordi de netop har det her tætsiddende italienske udtryk, som ofte gør dem meget sexede og romantiske på en og samme tid. Kjolerne er inspireret af de varme himmelstrøg, hvor kvindens former og elegance er en central del af kjolens design og udtryk.

Derudover gør kjolerne en lille smule op med den tanke, at brudekjoler skal være på en bestemt måde. De gør op med janteloven ved, at detaljer, blonder og design gør, at du uanset hvad, vil være i centrum på din store dag – hvilket præcis er sådan, som det burde være.

Hvis du er inspireret af disse smukke kjoler og fortryllet af deres detaljeringsgrad, så kom ned forbi vores smukke showroom og prøv vores kjoler. Husk, at du skal bestille tid, så vi kan sørge for at være der fuldkommen til at hjælpe og vejlede dig med din brudekjole. 

Vores showroom er en rigtig flot størrelse, så du kan med fordel tage alle dine brudepiger eller mødre med til din næste prøvning – så sørger vi for en fantastisk oplevelse.