Demetrios

Smuk – Elegant – Brudekjole

Demetrios

Demetrios er et af vores favoritbrands, der har lagt en masse kærlighed i disse ekstravagante brudekjoler. Det er smukt at drømme stort, og det populære brand præsenterer de skønneste drømmekjoler til den store dag.

Demetrios er luksuriøs, overdådig og med en blændende kollektion. Du vil være sikker på at få en fortryllende gang op ad kirkegulvet, som ingen vil glemme.

Demetrios designer ægte prinsessekjoler

Den græske designer Demetrios er kendt for sine voluminøse prinsessekjoler, der er ubeskriveligt smukke. Som et stort, internationalt brudekjolemærke står de også bag kollektionsbrands som Destination Romance, Cosmobella, Oreasposa og Metropolitan.

Selvom disse mærker alle hører under Demetrios, har brudekjolehuset formået at skabe brands, der adskiller sig fra hinanden i stil og charme. Blandt deres smukke kjoler finder du designs, der skiller sig ud med moderne fortolkninger af den klassiske brudekjole. Demetrios holder sig til de ekstraordinære, overdådige brudekjoler, der tager tyl og volumen til næste niveau.

Brudekjoler med tyl og volumen

Enhver brudekjole fra Demetrios er designet med den perfekte pasform og skabt med stolthed fra første sting til sidste finish. De bruger nogle af verdens bedste materialer fra hele verden, fra satin og silke til chiffon, taffeta og organza. De feminine detaljer komplimenterer alle kvindekroppe, og når først du prøver en brudekjole fra Demetrios, er det svært at forestille sig i andet.

Hos Krøyer’s Brudekjoler byder vi velkommen i vores showroom, som du booker til privat prøvning. Vores personale står klar med de smukkeste brudekjoler og en masse erfaring og viden i tilpasning og rådgivning. Du er i trygge hænder hos Krøyer’s, og når du booker vores showroom på enten Sjælland eller Fyn, får du hele salonen for dig selv. Her kan du træffe den helt rigtige beslutning i selskab med dine nærmeste og få en mindeværdig oplevelse. Kontakt os eller bestil tid på Sjælland eller Fyn.