Demetrios

Smuk – Elegant – Brudekjole

Ekstravagante og luksuriøse brudekjoler

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi hos Krøyer’s brudekjoler er vilde med brudehuset Demetrios. Virksomheden blev startet af Demetrios James Elias, der blev født i Athen, Grækenland. Som ung emigrerede han til USA med sin familie. Mens han stadig gik i skole, hjalp han sine forældre i deres familieejede brudebutik i Warren i Ohio. Det var her, at hans passion for brudeindustrien voksede, og hans passion for at designe brudekjoler tog fat. I dag sælger brudebutikker over hele verden Demetrios brudekjoledesigns. Som både designer og ejer er Demetrios et ikon i ‘brude-branchen.’ Hans brudekjoler tilbyder kvinder de bredeste og mest alsidige stilarter, der hele tiden er på forkant med modeverdenen.

Demetrios 2023

Demetrios 2022

Demetrios brudekjoler

Find brudekjolekollektioner fra Demetrios

Den græske designer Demetrios er kendt for sine voluminøse prinsessekjoler, der er ubeskriveligt smukke. Som et stort, internationalt brudekjolemærke står de også bag kollektioner såsom Destination Romance, Cosmobella, Oreasposa og Metropolitan. Selvom disse mærker alle hører under Demetrios, har brudekjolehuset formået at skabe brands, der adskiller sig fra hinanden i stil og charme. Blandt deres smukke kjoler finder du designs, der skiller sig ud med moderne fortolkninger af den klassiske brudekjole. 

Demetrios holder sig til de ekstraordinære, overdådige brudekjoler, der tager tyl og volumen til næste niveau. Har du brug for yderligere inspiration? Dyk ned i vores guide, hvor vi introducerer de forskellige brudekjoletyper. Da demetrios skabte bl.a. Cosmobella-kollektionen, ønskede han at brudekjolerne skulle fremstå lette og elegante. Kollektionerne byder på et bredt udvalg af forskellige silhuetter, såsom A-line, 2-delte brudekjoler, fit’n flair og balkjoler. 

Moderne kjoler med et klassisk twist

Uanset om du ønsker et glamourøst look eller et design med minimalistisk elegance, er vi sikre på at du vil finde den rette blandt Demetrios kollektioner. Brudehuset er altid opdateret på de seneste brudetrends, men også klassiske og tidsløse designelementer. Designerne stræber altid efter at skabe et unikt look for hver enkelt brudekjoledesign, så der er endnu flere stile at vælge mellem.  Uanset om du har drømt om at ligne en prinsesse, ønsker at opnå brude-bohemestilen, eller ønsker at holde stilen afslappet, så har kollektionerne hos Demetrios alt for at få dig til at se fantastisk ud på din store dag. Uanset om du leder efter noget traditionelt eller et moderne glamourøst look, vil en Demetrios brudekjole gøre din drøm til virkelighed. Brudekjoler designet af Demetrios er beundret for deres luksuriøse udsmykning, overdådige stoffer og elegante elementer med høj detaljegrad.

Book tid og prøv Demetrios kollektionerne i vores showroom

Enhver brudekjole fra Demetrios er designet med den perfekte pasform og skabt med stolthed fra første sting til sidste finish. De bruger nogle af verdens bedste materialer fra hele verden, fra satin og silke til chiffon, taffeta og organza. De feminine detaljer komplimenterer alle kvindekroppe, og når først du prøver en brudekjole fra Demetrios, er det svært at forestille sig i andet. Hos Krøyer’s Brudekjoler byder vi velkommen i vores showroom, som du booker til privat prøvning. Vores personale står klar med de smukkeste brudekjoler og en masse erfaring og viden, så vi kan tilpasse og rådgive efter dine ønsker.Du er altid i trygge hænder hos Krøyer’s Brudekjoler. Her kan du træffe den helt rigtige beslutning i selskab med dine nærmeste og få en mindeværdig oplevelse.