Destination Romance

Smuk – Elegant – Brudekjole

Prøv vores udvalg af eksklusive brudekjoler fra Destination Romance

Destination Romance er designerkjoler med en naturlig og let fortolkning af de klassiske brudekjoler. Hos Krøyers Brudekjoler er disse designs altid i høj kurs, da kjolerne tilpasser sig kvindekroppen på den mest feminine og behagelige måde.

Destination Romance Kollektionen er varierende med flotte og romantiske detaljer, der ligger sig op ad boho-stilen. De luftige og lette kjoler bevæger sig med ynde på den kvindelige figur og fremhæver brudens skønne former. Hvis du leder efter en mere diskret og drømmende brudekjole, så er denne kollektion noget for dig. Du får en brudekjole der både sidder og føles fantastisk.

Køb en todelt brudekjole: Sammensæt drømmekjolen

Det helt unikke ved Destination Romance er deres alsidige fortolkning af en bryllupskjole. De har designet brudekjoler med mange muligheder – Hos Krøyers Brudekjoler er vi vilde med konceptet, da vi kan præsentere dig for en kollektion med stor variation. Prøv f.eks. de todelte brudekjoler, hvor du kan udskifte skørtet. Det giver en enorm frihed, når du skal vælge din brudekjole, da du lettere kan få opfyldt dine ønsker. En todelt brudekjole betyder også at du kan skifte længden på kjolen, når bryllupsfesten bliver mindre formel – det åbner også døre for, at du muligvis kan bruge nogle af delene til andre lejligheder i fremtiden.

Du kan udforske de mange forskellige typer brudekjoler i vores kjoleguide.

Destination Romance - Moderne, romantiske brudekjoler

Destination Romance Bride-kollektionen er under huset Demetrios, hvilket giver den alle forudsætninger for perfekte brudekjoler. Demetrios har skabt fængslende brudekjoler i årtier og er kendt for sine fantastiske bryllupskjoler i højeste kvalitet. Med Destination Romance kan du forvente samme elegante silhuetter, men med et miks af moderne elementer, lette farver og en enorm forståelse for de små detaljer. Ender du med at købe din brudekjole fra Destination Romance vil du kunne blive ved med at finde smukke detaljer, selv efter du har købt kjolen.

Kollektionen fra Destination Romance tiltaler bruden, der leder efter noget nedtonet, men kjolerne er bestemt ikke kedelige. Du får en kjole med en drømmende eventyrlighed over sig, der altid vil gøre dig til midtpunktet for festen. Deres seneste kollektion overgår sig selv med æstetiske overskørter, flotte kapper i rene linjer og delikate perlebesatte bryststykker, der altid passer til bruden der har den på.  

Køb designerkjoler hos Krøyer's Brudekjoler

Selvom Destination Romance tager udgangspunkt i den klassiske, romantiske brudekjole, har deres kollektioner altid et nutidigt design med en tydelig lethed, der sender tankerne til sensuelle sommerbryllupper med sene og lune aftener under åben himmel.

Hos Krøyers Brudekjoler giver vi dig alle forudsætningerne for en behagelig, sjov og uforglemmelig oplevelse, når du skal finde din bryllupskjole. Du kan læse vores FAQ, der giver dig et indblik i, hvordan en prøvning foregår. Vi gør alt for, at du føler dig godt tilpas, når du skal prøve kjoler hos os. Resultatet bliver meget bedre, når du er i dit es i private og trygge omgivelser. Book en tid til prøvning eller kontakt Krøyer’s på tlf. +45 53537093 eller mail kontaktos@kroyersbrudekjoler.dk.