Enzoani

Smuk – Elegant – Brudekjole

Klassiske brudekjoler med moderne detaljer

Enzoani er et moderne mærke, der producerer unikke og tidløse brudekjoler med ekstravagante detaljer til den kvalitetsbevidste brud. Deres første kollektion blev præsenteret i 2005, og fik stor succes. Inden for få år, blev Enzoani derfor fremtrædende på designscenen indenfor brudekjoler, verden over. De er specielt kendt for deres gennemførte udsmykninger, der stjæler opmærksomheden med glitter og blændende designs. Enzoani er et efterspurgt mærke, der står øverst på ønskelisten hos mange brude, da deres brudekjoler henvender sig til mange forskellige typer. Hos Enzoani kollektionerne, kan du finde drømmekjolen, blandt blonder og perler på alt fra de store prinsessekjoler med slæb, til havfruesnittet og stropløse modeller. Enzoani brudekjoler byder på et hav af eksklusive detaljer,  såsom krystalknapper, Chantilly-blonder og smukke, funklende perler. Deres evne til at kombinere de traditionelle designkoncepter med moderne og nytænkende detaljer, gør deres brudekjoler helt unikke. 

Prøv brudekjoler fra Enzoani

Siden sin første lancering i 2005 har Enzoani skabt et stort navn for sig selv. Deres smukke brudekjoler kunne hurtigt konkurrere med nogle af de største brudehuse i verden. De udforsker markedets største trends og fortolker dem på deres egen, unikke måde. Materialerne, der bliver brugt til de håndlavede kjoler, er af højeste kvalitet. Det omfavner de kvindelige former med øget komfort, så enhver brud føler sig smuk og godt tilpas. Enzoani har prisvindende designere med på deres team, der udforsker og eksperimenterer med tidens tendenser. Du vil altid kunne finde og genkende de klassiske brudekjoler blandt deres mange kollektioner, men også opleve et hav af moderne og opsigtsvækkende detaljer, der sætter prikken over i’et. De arbejder meget med den populære chantilly-blonde og lagdelte udsmykninger, der giver et helt eksklusivt udtryk.

Få tilpasset din Enzoani brudekjole

Enzoani syer brudekjoler i højeste kvalitet, og som sidder helt perfekt. Brandet vægter nemlig pasform og komfort meget højt, når de designer deres smukke kjoler. Det handler ikke kun om drømmende detaljer og luksuriøse materiale, men at skabe et produkt, der formår at skabe en perfekt helhedsoplevelse. Bløde, lækre materialer er ikke meget værd, hvis de ikke sidder godt. Og det gør de hos Enzoani.

Book tid i vores showroom og prøv Enzoanis fortryllende brudekjoler. Vi har deres smukke kollektioner klar til dig, så du kan finde din drømmekjole. Lad dig inspirere her på hjemmesiden, så du har en idé om, hvilke designs og kjoletyper, du går efter inden prøvningen. Det giver os en bedre chance for at finde den helt perfekte brudekjole til dig. Læs mere i vores FAQ.

Enzoani brudekjoler - udviklet af professionelle designere

Designteamet bag Enzoanis kollektioner, ledes af prisvindende designer Kang Chun Lin. Han har en kandidat fra London College of Fashion. Designerne gør meget ud af at beholde en tidløs designæstetik hos brudekjolerne, samtidig med at der tilføjes nytænkende og unikke detaljer. Hos Enzoani, er der aldrig gået på kompromis med kvalitet og design, og Chun Lin ansætter kun erfarne designer, med flair inden for mønsterkonstruktion og perledesign. Hver eneste kjole har fået påsat sine perler med håndkraft – der er derfor somme tider flere hundrede arbejdstimer i hver enkelt kjole, afhængigt af antal perler.