FAQ om Krøyer's Brudekjoler

Ofte stillede spørgsmål om vores brudekjolebutik

Er det nødvendigt at booke tid til visning/prøvning af brudekjoler?

Ja det er nødvendigt for at vi kan give dig den bedste service, det er ikke muligt at komme ind fra gaden. Dette koncept er så privat som muligt. Der skal være plads til at man kan have en tåre i øjenkrogen uden at tænke på blufærdighed og andres nysgerrige blikke.

I hvor god tid bør jeg booke en prøvning?

Det er vigtigt, at du booker din prøvning i god tid. Hvis du har en specifik dato i tankerne og gerne vil have et selskab med til prøvningen, anbefaler vi at booke tiden et par måneder før. 

Hvor lang tid fra bryllpsdatoen skal prøvningen planlægges?

Der kan være lange leveringstider på brudekjoler. Der for anbefaler vi at du starter prøvning af brudekjoler i god tid, og gerne 1 år før og minimum et halvt år før dit bryllup, så du har ro og tid til din beslutning. Du kan i mellemtiden researche på de mange forskellige brudekjole-typer, du kan vælge imellem.

Hvordan foregår selve prøvningen?

Når du træder ind af døren vil i blive henvist til garderoben, hvor i vil hænge overtøjet. I vil blive tilbudt hjemmesko da sko i showroomet ikke er tilladt. De hvide kjoler vi tage skade, hvis gulvet er beskidt. Når i er klar, vil vi bevæge os rundt i showroomet og kigge på kjolerne. Vi vil snakke om rammerne og drømmene som din kjole skal afspejle. Vi vil forsøge at tilgodese dine drømme og ønsker som brud, og vi giver dig gode råd omkring valg af den helt rigtige brudekjole. Når vi har kigget og snakket begynder prøvningen og vi vil langsomt komme din drøm nærmere.

Hvor mange personer bør jeg tage med til prøvningen?

Vi anbefaler 3 personer, da du som brud ellers kan blive forvirret, da mange meninger ofte kan gøre dig forvirret og få dig væk fra det der føles rigtigt for dig!

Kan jeg fortryde?

Der er desværre ikke fortrydelse- og ombytningsret på kjoler og tilbehør. Du skal derfor føle dig sikker i forbindelse med dit valg af kjole. Alle kjoler syes fra bunden og derfor er kjoles lavet til dig og kan ikke annulleres når kjolen er påbegyndt hos designeren.

Hvornår kommer de nye modeller?

De nye Kollektioner er oftest hjemme allerede i september altså 4 måneder før årsskiftet, så du kan nå at få din brudekjole hjem hvis du skal giftes i forsommeren. Det er vigtigt at du som forårsbrud også kan nå at se den nyeste kollektion. Følg med på facebook, hvor vi holder dig opdateret, efterhånden som kjolerne kommer ind ad døren.

Er alle brudekjoler på jeres hjemmeside i butikken?

De brudekjoler der er vist på vores hjemmeside er i forretningen, dog er der forbehold for at enkelte kjoler netop kan være blevet solgt. Såfremt du forelsker dig i en brudekjole, som vi ikke har, prøver vi tilsvarende modeller, og/eller bestiller kjolen hjem. Dette er dog vigtigt at understrege at kjolen skal betale af kunden på forhånd. 

Hvor lang leveringstid er der på brudekjoler?

Der er typisk op til 4 måneders leveringstid på brudekjoler. Derudover vil vi gerne have kjolen ca. 1-2 måneder før dit bryllup af hensyn til tilretning.

Har i store og små størrelser?

Vi forsøger at have et bredt udvalg af forskellige størrelser i butikken. Vi har dog typisk kun en af hver brudekjole til prøvning. De fleste af vores prøvemodeller er størrelse 38-46. Dog kan alle de nyeste brudekjoler bestilles hjem i alle størrelser. Såfremt der er en bestemt kjole, som du har forelsket dig i, kan denne typisk bestilles hjem i den rigtige størrelse.

Hvornår holder i udsalg?

Vi holder typisk udsalg sommer og efterår. Hold øje på vores Facebook side, hvor udsalget bliver annonceret.

Hvor meget tid sætter i af?

Vi sætter typisk 1½ til 2 timer af til din prøvning.

Hvornår skal jeg betale?

Betaling af brudkjole sker i forbindelse med selve bestillingen. Betaling for tilretning sker separat ved vores skrædder.

Hvad gør jeg, hvis jeg er utilfreds?

Det er meget vigtigt for os at høre din mening og om de ting, du mener vi kan gøre bedre. Du kan derfor altid kontakte mig via kontaktos@kroyersbrudekjoler.dk og på telefon 53537093. Din mening betyder meget for os.