Kenneth Winston

Smuk – Elegant – Brudekjole

Find eksklusive brudekjoler fra Kenneth Winston

Et designhus der ønsker at designe kjoler til hverdagsbruden.” 

Traditionelle kjoler med moderne detaljer.Vores udvalg af Kenneth Winstons brudekjoler giver den nutidige kvinde en tidløs kjole, der lever op til de moderne standarder. Oplev traditionelle blonder, på luftige og feminine skørter. Lad dig forføre af de eksklusive brudekjoler, der sidder fantastisk på alle kvinder.  De voluminøse kjoler opfylder drømmen om en rigtig ‘prinsesse brudekjole’. Kenneth Winston brudekjolerne egner sig især til bruden, der drømmer om en klassisk og traditionsrig stil, men stadig ønsker at følge nutidige brude trends. 

Brødrene bag Kenneth winston

Kenneth Winston kollektionerne er kendetegnet ved at være glamourøse, detaljerige og både moderne og klassiske på én og samme tid. Kjolerne har et eksklusivt look, men uden at være uopnåelige kjoler for de fleste brude. Kenneth Winston er ikke én person der designer kjolerne, som mange tror. Navnet Kenneth Winston kommer fra de to brødre: Kenneth Yeh og Winston Yeh. Den ældste af brødrene, Kenneth, er specialiseret i at forstå, hvad den moderne brud ønsker sig. Winstons fokus derimod, er at bringe et luksuriøst touch til alle brudekjolerne. Kombinationen af brødrenes tankegang, har gjort deres Kenneth Winston kollektioner populære, verden over.

Find eksklusive Kenneth Winston brudekjoler

Kenneth Winston-kollektionen vægter altid materialer i god kvalitet højt. Brødrene har tidligere udtalt, hvordan deres kollektioner fokuserer på ‘balance’. De ønsker at designe brudekjoler, hvor alle brude kan finde den brudekjoler de drømmer om, blandt kollektionerne. Hver eneste kjole er anderledes, og nogle kjoler vil have en højere detaljegrad med komplicerede perlebroderinger, imens andre har en mere simpel silhuet, med diskrete krystaller. Variationen af stilarter og silhuetter er også værd at fremhæve – Kenneth Winston designer kjoler, der tager hensyn til at alle brude er forskellige. De mest populære typer af kjoler er havfrue-brudekjoler, fit and flare, samt A-line snittet. A-line populariteten skyldes, at snittet nærmest klæder alle kvinders former.

Klassiske og moderne brudekjoler

Kenneth Winston har 30 års historie med at designe brudekjoler. Her hos Krøyer’s finder du et bredt udvalg, og du er altid velkommen til at booke en aftale, så du kan prøve kjolerne på. Vi forhandler mange forskellige brudekollektioner, fra internationalt anerkendte designere. Se eksempelvis også vores udvalg fra brudehuset demitrios, der bl.a. er navnet bag kollektionerne Desitnation Romance, Cosmobella og Orea Sposa.