Find de smukkeste konfirmationskjoler

Lige her hos Krøyer’s Brudekjoler

Flotte konfirmationskjoler hos Krøyer's

Hos Krøyer’s Brudekjoler er det ikke kun brudekjoler, vi sælger. Vi sælger nemlig kjoler til de fleste af livets store dage, og en af de aller første store dage, hvor kjolen spiller en helt central rolle, er konfirmationen. Derfor har vi selvfølgelig sørget for, at de smukkeste konfirmationskjoler er med i vores sortiment, så vi kan hjælpe dit barn med at finde deres drømme konfirmationskjole. Vi har sørget for at have et enormt stort udvalgt af forskellige typer af kjoler med forskellige snit, mønster, pasform og detaljer, så I er sikre på at kunne finde en, som falder i god jord. 

At finde den helt rigtige konfirmationskjole tager tid og kan være en svær proces. Derfor har vi forsøgt at gøre det en lille smule nemmere ved at tilbyde prøvninger i vores smukke og charmerende showroom på Fyn. Konfirmationen og valget af konfirmationskjole er en vigtig begivenhed for enhver konfirmand og derfor åbner vi med glæde dørene for vores showroom, hvor du kan tage din familie med ind og prøve de kjoler, som du gerne vil. Vores showroom emmer af smukke kreationer og en behagelig privat stemning, fordi det er vores mission at sørge for, at din oplevelse bliver helt magisk, og at din konfirmationskjole lever op til alle dine forventninger. På denne dag er du i centrum, og det skal du kunne mærke. 

Du kan blive inspireret til din konfirmationskjole ud fra vores modeller neden for. Vi er nemlig både forhandlere af Lilly konfirmationskjoler og Real Silk konfirmationskjoler. 

modelbillede
Lilly konfirmationskjoler
Konfirmationskjole to personer med blomster
Real Silk konfirmationskjoler
Krøyer's Brudekjoler showroom på Fyn

Bestil tid til at prøve din konfirmationskjole i vores smukke showroom på Fyn

Da vi flyttede vores showroom fra Sjælland til skønne Fyn, så var det vores mission at sørge for, at den tryghed vi havde fået skabt for vores kunder på Sjælland ville følge med til vores nye kunder på Fyn. Derfor har vi fået skabt det smukkeste og varmeste showroom på Fyn, hvor vi har en hel afdeling alene til konfirmander og konfirmationskjoler.  

Det er vigtigt, at I husker at bestille tid, når I gerne vil prøve vores konfirmationskjoler. Det giver os nemlig mulighed for at hjælpe jer så meget som muligt. På den måde sikrer vi også, at I har vores fulde opmærksomhed.

Vores showroom ligger i hjertet af Fåborg på Fyn. Vi har gjort klar, når I kommer, så I har alle forudsætningerne for at træffe den rette beslutning, når du skal vælge din drømme konfirmationskjole.

Kjoler til alle konfirmander

Hos Krøyer’s Brudekjoler har vi håndplukket vores udvalg af konfirmationskjoler, så vi har et bredt udvalg som uden tvivl vil kunne falde i god jord hos konfirmanden. Vi forhandler både fra Lilly konfirmationskjoler og Real Silk konfirmationskjoler, så du kan i vores sortiment finde en masse forskellige designs, så uanset hvilken personlighed du har eller ønske du må have, så er vi sikre på, at du kan finde den helt rigtige konfirmationskjole.  Neden under finder du nogle korte beskrivelser af de typer af konfirmationskjoler, som vi har i vores showroom. 

Konfirmationskjolen med blonder

Blonder er noget af det mest romantiske og sødeste, som man kan tilføje en kjole, når det kommer til detaljering. Derfor vil du opleve, at mange af vores konfirmationskjoler har blonder som en del af deres udtryk. Blonder kan skabe nogle af de smukkeste detaljer, som automatisk vil gøre, at du kommer til at skille dig ud fra mængden. 

Konfirmationskjolen med lange ærmer

Nogle konfirmander vil helst undgå ærmer, andre vil have trekvart ærmer, men der er også nogle konfirmander, som gerne vil have lange ærmer. Det kan der være flere årsager til, så derfor har vi selvfølgelig langærmet konfirmationskjoler som en del af vores sortiment. Vi har både ærmer, der er lavet ud af blonder, fuldkommen stof og mesh, så du kan helt sikkert finde din drømme kjole hos os. 

Konfirmationsbuksedragt

For nogle konfirmander er kant et vigtigt element for deres konfirmationsoutfit. For andre er det vigtigt at skille sig ud, så derfor har vi udvidet vores udvalg til ikke alene at være kjoler men også buksedragter. Det vigtigste til konfirmationen er, at man føler sig godt tilpas, så derfor kan en buksedragt være det helt rigtige valg.

Vores udvalg af konfirmationskjoler og muligheder er altså uendelige store, hvorfor det ofte kan gøre det svært at vælge. Derfor kan det være en fordel at booke en prøvning på knappen herunder, så konfirmanden får ro og fred til at vælge sin drømmekjole i de perfekte omgivelser. 

Konfirmationskjoler i høj kvalitet

Konfirmationskjole puf blonde

Hos Krøyer’s Brudekjoler går vi meget op i kvaliteten på vores kjoler. Det gælder både konfirmationskjoler og brudekjoler. Vi har høje standarder til de materialer, der bliver brugt og vi sørger altid for, at I går hjem med en fuldstændig fantastisk kjole og oplevelse.

Vi har introduceret en afdeling med konfirmationskjoler i vores butik på Fyn, netop fordi vi gerne vil give de unge konfirmander muligheden for at finde sin kjole på en måde, der skaber minder med familien og venner. Hos os får I en god oplevelse fra start, imens I er omgivet af smukke konfirmationskjoler. 

Det er smukke minder som disse, som konfirmanderne husker tilbage på i mange år, så derfor var det helt naturligt for os at udvide vores sortiment og service til også at inkludere konfirmationskjoler. Vi stræber efter at have kjoler til de aller største begivenheder. 

Husk endelig, at det er nødvendigt at bestille tid til prøvning. Book tid i vores kalender eller kontakt os for mere information.

Find vores butik på Fyn

I er altid hjertelig velkommen til at besøge vores fantastiske butik på Østergade 25B i Faaborg. Vores showroom har konfirmationskjoler med en masse forskellige detaljer, hvor du blandt andet kan få kjoler med tyl, perler, blonder og meget mere. 

Det er vigtigt for os, at konfirmanden føler sig tryg og komfortabel under prøvningen af konfirmationskjoler. Der skal være ro og tid til at vælge den rigtige kjole, og det er vigtigt, at konfirmanden føler sig fuldstændig sikker i sin beslutning. 

Uanset hvad du ønsker dig, så er vi sikre på, at du kan finde det lige her i vores skønne showroom i Faaborg, men vi hjælper og rådgiver selvfølgelig under hele prøvningen.