Mark Lesley

Smuk – Elegant – Brudekjole

Glamourøse brudekjoler

Mark Lesley syer brudekjoler med udsøgte detaljer og feminine udsmykninger.

Deres samling er berømt for overdådige designs med silkebløde materialer, der har en kompleks blondesymmetri og smukke perlestensapplikationer. De moderne silhuetter er skabt af originale blyantskitser, som bliver udarbejdet gennem en yndig proces af det søde ægtepar Mark og Lesley.

Brudekjolerne er også blev hædret for deres unikke stil, blandt andet har de vundet 2 priser, som er 2 af de højeste ansete priser inde for denne verden, det drejer sig om; “Best Bridal Wear Manufacturer of the year” og ” Wedding Dress of the year”. Kjolerne fra Mark Lesley er attraktive og samtidig er de til at betale sig fra. 

Festens centrum med Mark Lesley

mark lesley 2018 2019 7344 (2)

En brud er automatisk set allerede ret meget i centrum, til den store dag. Men hvis man vil sikre sig en ekstra wow-faktor, så er det bestemt aktuelt at kigge på brudekjoler fra Mark Lesley. Deres unikke design fungerer på mange forskellige former, så der er helt sikkert en der også passer til dig. 

Alle detaljer er nøje undersøgt og udført. Netop derfor er det også populære brudekjoler i Europa såvel som Storbritanien hvor brandet stammer fra. 

Vi er stolte forhandlere og vil hellere end gerne byde velkommen til vores showroom, hvor du kan få lov at se og røre de elegante kjoler fra Mark Lesley. 

Vi ved også hvor vigtigt det er for bruden at shine på den, formentligt, største dag i livet. Så derfor går vi også meget seriøst til opgaven.