Monica Loretti

Charmerende – Traditionsrig – Italienske brudekjoler

Brudekjoler fra Monica Loretti

Hos Krøyer’s brudekjoler er vi store fans af italiensk brudekjoledesign, og Monica Loretti er ingen undtagelse. Monica Loretti er indbegrebet af Italiensk romantik, og dette ses tydeligt i kjolernes design. Designerne bag Monica Loretti er sande mestre, når det kommer til smukke, ekstravagante og stilrene brudekjoler. De skaber smukke, traditionelle brudekjoler med flotte detaljer, der gør kjolerne mindeværdige. Kombiner eventuelt din brudekjole med et smukt langt slør, som kun gør dit look mere ekstravagant på jeres store dag. 

Monica Loretti har en lang traditionsrig historie med brudekjoler. Kjolerne er lavet med omhu og med respekt for designprocessen. De bruger de bedste og mest avanceret teknologier i overensstemmelse med italienske traditioner for at sikre, at du altid får den mest fantastiske brudekjole. Med Monica Loretti får du kvalitet og de fineste materialer, når du vælger en af deres smukke designs.

Find et stort udvalg af brudekjoler fra Monica Loretti hos Krøyer’s brudekjoler

Det kan være svært at finde ud af, hvilken type kjole du ønsker dig. Derfor har vi samlet et udvalg af de designs, som Monica Loretti tilbyder. Typen af bryllupsfest, kan ofte have en betydning for, hvilken brudekjole man ønsker. 

Du kan med fordel fortælle os omkring dine ønsker for kjolens design, samt typen af vielse og fest – så kan vi bedre give dig inspiration til, hvilke designs der kunne være det rigtige for dig. Det vigtigste er at du føler dig tilpas i kjolen, og finder den, som giver dig den rigtige mavefornemmelse. Find informationer om hvordan du booker tid til prøvning af brudekjoler her. 

 

 

Monica kjole langt slæb
Monica kjole store ærmer

Brudekjolen med prinsessesnit 

Brudekjolen i prinsessesnit er et statement af en brudekjole. Prinsessekjolen er en af de mest romantiske og pompøse typer af brudekjoler, som du kan vælge. Brudekjolen med prinsessesnit er større i omkreds end brudekjolen i A-facon, og materialerne i skørtet er oftest tyl. Prinsessebrudekjolen har ligesom A-facon brudekjolen et snit, som får taljen til at syne smallere. Den kan blive lukket med enten knapper, lynlås eller begge dele.

 

Brudekjolen med blonder

Vi ser mere og mere kommende brude gå efter de brudekjoler med høj detaljeringsgrad, så den bedste her er absolut den med blonder. Der er mange muligheder inden for blonder. Du kan både få de blonder, der er helt fint vævede eller de mere rustikke. Blonder bidrager til et utrolig romantisk og fortryllende udtryk, som kun kan vække de varmeste og glædeligste associationer hos dig og dine gæster.

Brudekjolen med det bløde fald

Det bløde fald i brudekjoler er de senere år blevet meget populært, hvilket absolut er en kontrast til de helt store brudekjoler, som for eksempel prinsessekjolen. Det bløde fald er specielt smukt til en vintage brudekjole med bløde blonder eller en boho brudekjole i blød chiffon.

 

Brudekjolen med A-facon

Brudekjolen med A-facon er den mest klassiske brudekjole. Snittet ved kjolen gør, at både taljen og hofterne synes synes smallere.
Linjen følger hoften og går smukt ud – uden at brudekjolens nederdel bliver for stor i omkreds. Brudekjolen er let at bevæge sig i og den har både mulighed for et større eller mindre slæb alt efter ønske. 

Monica kjole bagfra

Kom og prøv vores smukke kjoler i vores showroom i Fåborg

I vores smukke showroom i Fåborg tilbyder vi muligheden for, at du kan komme sammen med dine brudepiger eller familie og prøve din kommende brudekjole. Vi har de skønneste lokaler, hvor du i ro og fred kan komme og afprøve, hvilken type af brudekjole der passer til dig og din stil.