Orea Sposa

Smuk – Elegant – Brudekjole

Klassiske og simple brudekjoler fra Orea Sposa kollektionen

Orea Sposa er en kollektion fra designvirksomheden Demitrios. Demitrios er en amerikansk ejet virksomhed, stiftet af brudekjoledesigneren Demetrios James Elias. Ligesom de fleste af Demitrios’ kollektioner, er fokuserer Orea Sposa i høj grad på det klassiske brude look, der understøtter gamle brudetraditioner. Demetrios James Elias kommer selv fra Athen, men emigrerede sammen med sine forældre, til USA som ung. Her startede hans familie en brudebutik i Ohio, som blev begyndelsens på Demitrios fascination af brudekjoledesign. Derfor trådte han i familiens fodspor og stiftede sit eget firma i 1980. I dag sælges Dimitrios brudekjoler over det meste af verden, grundet hans brede sortiment af kjoletyper og snit. 

Orea Sposa 2022

Designeren bag Orea Sposa kollektionen

Demitrios producerer flere forskellige brudekjole kollektioner. Orea Sposa er en kollektion der afspejler den græske stil. Kjolerne er elegante og nærmest ‘græsk gudinde lignende’. Selvom at brudekjolerne er inspireret af klassiske og traditionelle tendenser, betyder det ikke at Orea Sposa ikke tilbyder designs med en høj detaljegrad. Du vil eksempelvis både finde brudekjoler med blondedetaljer, perler, glimmer, tyl eller rhinsten. 

Et stort udvalg af traditionelle brudekjoler med forskellige snit

Hos Krøyers brudekjoler er vi klar over, at hver eneste kommende brud vil være forskellig. Med vores store udvalg af brudekjoler, vil der være noget for enhver bruds smag. Orea Sposa er en kollektion, der rummer brudekjoler med mange forskellige slags snit. Du vil eksempelvis finde mange A-line kjoler, som er et snit der passer godt til de fleste. Et A-line snit betyder at skørtet starter nede ved hoften og breder sig ud i en ‘A’ form. Her vil fokusset være på den øverste del af kroppen. Orea Sposa tilbyder også et udvalg af de såkaldte havfrue brudekjoler, som er perfekt hvis man ønsker at vise sin figur og kurver frem, på elegant vis. Denne kjoletype kan dog begrænse bevægelsesmuligheden en smule, da skørtet først starter nede ved knæene. I dette tilfælde kan man f.eks. skifte til en mere bevægelig kjole om aftenen, så man lettere kan danse.

Køb Orea Sposa kollektionen fra Demitrios hos Krøyers brudekjoler

Orea Sposa er til bruden, der sætter pris på det klassiske design og gamle brudetraditioner. Her får du et perfekt match, med tidens smukke bryllupstendenser. Om end du ønsker en Orea Sposa kjole med et traditionelt look, eller måske en af de mere trendbaserede brudekjoler fra kollektionen, står vi klar med rådgivning og hjælp i vores butik i Faaborg. Du skal blot huske at book en aftale, hvis du ønsker at prøve kjoler fra Demitrios’ Orea Sposa kollektion.