Efter mange år i København

Begynder en ny æra med det smukkeste showroom på Fyn.

I mange år har vi haft vores showroom i København

I mange år har vi haft vores smukke showroom tæt på København i Brønshøj, men vi har fornyligt flyttet vores teltpæle til skønne Fyn. At have haft vores brudekjoler i København har været helt fantastisk, men det har samtidig været tid til at prøve noget nyt. Vi tænkte derfor, hvorfor ikke prøve noget af det aller mest charmerende, nemlig Fåborg på Fyn. Det har været vores mission at sørge for at medbringe de smukke omgivelser og den trygge behandling fra København. Det synes vi, at vi har gjort. 

Vores showroom i Fåborg emmer af charme og romantik. Showroomet har de smukkeste sarte farver, hvor et gennemgående tema er light beige, lysegrå, guld og lyserød. Alle sammen nogle farver, som summer af romantik. Derudover bidrager farverne med en afslappende og tryghedsskabende effekt, så du har den bedste oplevelse hos os, når du skal vælge din drømmekjole. Vi har samtidig forsøgt at inkorporere beroligende naturlige elementer i vores showroom for at skabe den mest optimale stemning og sindstilstand. Derfor har vi blandt andet valgt at blotlægge de smukkeste naturlige bjælker i loftet i naturtræ, som har holdt deres smukke lyse farve, så de passer ind i farveskemaet i vores showroom. Derudover har vi lavet nogle af vores kjolestativer med træ som stang for at skabe en smuk rød tråd igennem hele showroomet. 

Kom endelig ind i vores showroom og mærk magien – vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig med at finde din drømmekjole.

De samme smukke kjoler

Selvom vi er flyttet fra Sjælland, så har vi stadig de samme smukke og yndefulde brudekjoler fra alle de store, internationale ’bridal couture’-huse. Vores brudekjoler tager udgangspunkt i den traditionelle kjole med moderne, feminine detaljer, som kan passe til enhver smag. Uanset om du drømmer om den klassiske prinsessekjole med tyl eller den sensuelle tætsiddende italienske brudekjole, så har vi med garanti noget, som falder i din smag.  

Det vigtigste for os i denne overgangsfase fra Sjælland til Fyn har været at sørge for, at vores skønne brude stadig oplever den samme nærhed og dedikation til dem og deres helt specielle kjole. En bryllupskjole er den absolut vigtigste kjole en kvinde har på i sit liv, og derfor skal hele processen ved at udvælge den være speciel og personlig. Derfor har vi selvfølgelig sørget for, at alle vores smukke kjoler stadig bliver præsenteret i lige så smukke rammer, så du kan få den aller bedste oplevelse. Det fortjener enhver brud. 

Private prøvninger i vores showroom

Allerede nu er vi helt forelsket i vores brudeparadis på Fyn. Showroomet har alle forudsætninger for at skabe et helt fantastisk minde for dig og dine brudepiger. Vi tilbyder, ligesom vi gjorde i København, private prøvninger i showroomet, hvor du har mulighed for at prøve en masse forskellige brudekjoler i 2 timer, så du kan finde den helt rette. Prøvningen giver dig tid og ro til at prøve brudekjoler, hvor det kun er dig og dine nærmeste uden forstyrrelser. 

Står din store dag for døren og er du i tvivl om, hvilken type kjole du drømmer om, så er en privat prøvning, det oplagte for dig. Når du booker en prøvning i vores showroom. så kan du prøve vores store udvalg af brudekjoler. Vi forsøger altid at holde os opdateret på de nyeste modeller og styles, som vi udstiller i vores galleri her på hjemmesiden. 

Hvis du allerede har forelsket dig i en bestemt kjole, så anbefaler vi, at du kontakter os og hører nærmere, når du bestiller tid.

Kroyerskompri

Den samme uforglemmelige behandling fra Sjælland

Selvom vi er flyttet til smukke Fyn, så er vores behandling altså stadig fulgt med. Derfor kan du stadig, når du finder din drømme brudekjole, stadig få din helt særlige bryllupsgave med.  

Bryllupsgaven fra os er, at du får et slør, skørt, selvsiddende strømper og strømpebånd med i købet af din brudekjole. Det mest fantastiske er, at du helt selv må vælge. hvilke du ønsker dig. Det er vores absolutte første prioritet at give vores kunder den aller bedste behandling, og derfor forkæler vi hjertens gerne med disse elementer til at fuldende dit bryllupsoutfit. 

Fynsk showroom der sikrer en magisk oplevelse

Krøyer’s Brudekjoler giver dig en mindeværdi oplevelse, når du skal finde din brudekjole. Vi sørger for, at alle der er med dig har det godt, og at processen bliver sjov og magisk. At vælge din bryllupskjole er en af de bedste dage i dit liv, og det vigtigste er, at du finder din drømmekjole.

Det er nødvendigt at bestille tid for at prøve brudekjoler i vores showroom på Fyn. Derved kan vi forberede os bedst muligt og gøre klar til dig og dine gæster. Når du kommer, bruger vi tiden på at finde den perfekte kjole til dig. Vi har mange års erfaring i brudefeltet og kan hjælpe dig med at komme tættere på drømmekjolen. Læs om de mange brudekjole-typer, du kan vælge imellem.