Krøyer's Brudekjoler på Fyn

Smuk – Elegant – Brudekjoler

Charmerende showroom i Fåborg

Krøyer’s Brudekjoler Copenhagen har nu en eksklusiv afdeling på Fyn, hvor du kan bestille tid til prøvning. Du finder vores charmerende showroom i Faaborg, hvor vi åbner dørene for alle fremtidige brude, der ønsker at finde drømmekjolen i uforglemmelige omgivelser. Vi har samlet et smukt udvalg af vores mest populære brudekjoler, så du kan prøve forskellige modeller og designs, inden du endeligt kan finde roen til at vælge din drømmekjole.

Dit bryllup er et minde for livet, og hos Krøyer´s Brudekjoler gør vi vores bedste for at finde frem til din drømmekjole. Brudekjolen skaber glæde og er for mange en stor beslutning. Du skal mærke smil og varme fra dine kære gæster, mens du nyder alle de skønne kjoler, som vi hos Krøyer’s Brudekjoler har håndplukket.

Kvinde der prøver brudekjole foran spejl i stort showroom

Book tid på Fyn

Vores yndefulde afdeling på Fyn er fyldt med de smukkeste brudekjoler fra alle de store, internationale ’bridal couture’-huse. Vores brudekjoler tager udgangspunkt i den traditionelle kjole med moderne, feminine detaljer.

Når du booker en tid, vil du opleve en verden af gudeskønne bryllupskjoler, der alle komplimenterer de kvindelige former. Showroomet bliver booket privat til dig, så du kan prøve brudekjoler i ro, uden forstyrrelser fra andre brude.

Find din drømmekjole

Vores brudeparadis på Fyn har alle forudsætninger for et fantastisk minde med brudepigerne og familien. Når du booker din tid, bliver hele salonen reserveret til dig i 2 timer. Det giver dig ro til at prøve kjoler i et privat rum, hvor det kun er dig og dine nærmeste.

Når du booker i vores fynske afdeling, har vi et stort udvalg af brudekjoler i showroomet, men du kan ikke forvente at finde alle de modeller og styles, som vi udstiller i vores galleri her på hjemmesiden. Ønsker du at prøve en specifik kjole, anbefaler vi, at du booker tid i vores Københavnske afdeling. 

Kroyerskompri3

Eksklusiv bryllupsgave fra Krøyer's

Når du finder den brudekjole, du altid har drømt om hos Krøyer’s, forærer vi dig en lækker og eksklusiv bryllupsgave. Det gælder både i vores butik på Sjælland og Fyn. Bryllupsgaven består af slør, skørt, selvsiddende strømper og strømpebånd, som du selv vælger.

Fynsk brudebutik med høje standarder

Krøyer’s Brudekjoler giver dig en mindeværdi oplevelse, når du skal finde din brudekjole. Vi sørger for at alle har det godt, og at processen bliver sjov – Vigtigst af alt, at du finder din drømmekjole.

Du skal bestille tid for at prøve brudekjoler i vores showroom på Fyn. Derved kan vi forberede os bedst muligt og gøre klar til dig og dine gæster. Når du kommer, bruger vi tiden på at finde den perfekte kjole til dig. Vi har mange års erfaring i brudefeltet og kan hjælpe dig med at komme tættere på drømmekjolen. Læs om de mange brudekjole-typer, du kan vælge imellem.

Stilrene kjoler i mange prisklasser

Ligesom i vores butik på Sjælland er vores brudekjoler på Fyn i den højeste kvalitet med flotte detaljer. Hos Krøyer’s har vi brudekjoler i mange forskellige designs og prisklasser, der passer til din stil og budget.

Du finder prisklasser fra 3.299 kr. og op til 22.000 kr. Kjolerne varierer selvfølgelig med prisen, men selv vores mest budgetvenlige kjoler er af høj kvalitet. Vi arbejder hårdt for at tilbyde vores smukke brude de flotteste kjoler og sidder på første række til de største brudeshows verden over.

Book tid på Fyn eller Sjælland

Krøyer’s Brudekjoler har showroom i Fåborg, men du kan også booke tid i vores flotte butik i Brønshøj, hvis du befinder dig på Sjælland.  begge afdelinger, så du kan glæde dig til en høj standard uanset, hvor du tager hen.

Vores fynske afdeling har dog ikke alle brudekjoler, der er udstillet i vores galleri. Hvis du har forelsker dig i en speciel model eller style, er du velkommen til at booke tid i vores Københavnske afdeling. 

Vores showroom på Fyn

Vores showroom på Sjælland