Krøyer's Brudekjoler på Fyn

Smuk – Elegant – Brudekjoler

Charmerende showroom i Fåborg

Hos Krøyer’s Brudekjoler på Fyn skal du bestille tid til prøvning, når du gerne vil se vores kjoler. Du finder vores charmerende showroom i Faaborg, hvor vi åbner dørene for alle fremtidige brude, der ønsker at finde drømmekjolen i uforglemmelige omgivelser. Vi har samlet et smukt udvalg af vores mest populære brudekjoler, så du kan prøve forskellige modeller og designs, inden du endeligt kan finde roen til at vælge din drømmekjole.

Dit bryllup er et minde for livet, og hos Krøyer´s Brudekjoler gør vi vores bedste for at finde frem til din drømmekjole. Brudekjolen skaber glæde og er for mange en stor beslutning. Du skal mærke smil og varme fra dine kære gæster, mens du nyder alle de skønne kjoler, som vi hos Krøyer’s Brudekjoler har håndplukket.

Krøyer's Brudekjoler showroom på Fyn

Book tid på Fyn

Vores yndefulde afdeling på Fyn er fyldt med de smukkeste brudekjoler fra alle de store, internationale ’bridal couture’-huse. Vores brudekjoler tager udgangspunkt i den traditionelle kjole med moderne, feminine detaljer.

Når du booker en tid, vil du opleve en verden af gudeskønne bryllupskjoler, der alle komplimenterer de kvindelige former. Du får lov til at prøve brudekjoler i ro uden forstyrrelser.

Find din drømmekjole

Vores brudeparadis på Fyn har alle forudsætninger for et fantastisk minde med brudepigerne og familien. Når du booker tid, vil prøvningen cirka tage 2 timer. Det giver dig tid og ro til at prøve brudekjoler, hvor det kun er dig og dine nærmeste.

Når du booker i vores fynske afdeling, kan du prøve vores store udvalg af brudekjoler i showroomet. Vi forsøger at holde os opdateret på de modeller og styles, som vi udstiller i vores galleri her på hjemmesiden. Har du forelsket dig i en bestemt kjole i vores kollektioner, anbefaler vi at kontakte os og høre nærmere, når du bestiller tid.

Brudekjoler i butik på Fyn

Fynsk brudebutik med høje standarder

Krøyer’s Brudekjoler giver dig en mindeværdi oplevelse, når du skal finde din brudekjole. Vi sørger for at alle har det godt, og at processen bliver sjov – Vigtigst af alt, at du finder din drømmekjole.

Det er nødvendigt at bestille tid for at prøve brudekjoler i vores showroom på Fyn. Derved kan vi forberede os bedst muligt og gøre klar til dig og dine gæster. Når du kommer, bruger vi tiden på at finde den perfekte kjole til dig. Vi har mange års erfaring i brudefeltet og kan hjælpe dig med at komme tættere på drømmekjolen. Læs om de mange brudekjole-typer, du kan vælge imellem.

Stilrene kjoler i mange prisklasser

Vores brudekjoler er i den højeste kvalitet med flotte detaljer. Hos Krøyer’s har vi brudekjoler i mange forskellige designs og prisklasser, der passer til din stil og budget.

Du finder prisklasser fra 3.299 kr. og op til 22.000 kr. Kjolerne varierer selvfølgelig med prisen, men selv vores mest budgetvenlige kjoler er af høj kvalitet. Vi arbejder hårdt for at tilbyde vores smukke brude de flotteste kjoler og sidder på første række til de største brudeshows verden over.

Showroom hos Krøyer's Brudekjoler

Find vores showroom på Sydfyn

Krøyer’s Brudekjoler har showroom i Fåborg, som du kan reservere til dig og dine nærmeste. Glæd dig til en sjov dag med store følelser og masser af tyl, perler, blonder og brudekjoler.

Du finder vores skønne butik i hjertet af Fåborg, der slår dørene op, så du kan finde din drømmekjole.