Phoenix Gowns

Smuk – Elegant – Brudekjole

Phoenix Gowns

Blød og drømmende

Hos Phoenix Gowns er der blevet skabt en uforglemmelig samling, der vil bringe smil og tåre frem. Fortryllende kjoler og smukke silhuetter med detaljerede perleapplikationer. Overdådige og lækre materialer, franske snører og indviklet perlearbejde er med kærlighed til kjoledesign blevet til virkelighed med største omhu.

Fra havfrue til langærmet: Brudekjoler til enhver brud

Phoenix Gowns byder på kollektioner med varierende og smukke designs, der tiltaler mange forskellige typer. Leder du efter designs, der er stropløse, med ærmer, med perler, med blonder, tyl, med volumen eller helt kropsnære? Phoenix Gowns giver dig rig mulighed for at vælge din drømmekjole blandt deres fortryllende kollektioner. De giver dig lyst til at prøve hver og en, når du ser og mærker de flotte detaljer, der præger hver kjole.

Du får smukke, slanke, voluminøse, diskrete og overdådige brudekjoler. Find den perfekte prinsessekjole, eller den klassiske havfrue-brudekjole, der komplimenterer de kvindelige former. Det er de sirlige detaljer, der kendetegner Phoenix Gowns, og når først du har prøvet en af deres fantastiske brudekjoler, er det svært at forestille sig i andet på den store dag.

Phoenix Gowns har over 15 års erfaring

Phoenix Gowns er et familieejet, engelsk brand, der har udmærket sig med sine overdådige og eksklusive brudekjoler, der siden begyndelsen har fortryllet brude verden over. Hos Krøyer’s Brudekjoler er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder det luksuriøse mærke, der byder på et væld af kjoler i forskellige materialer, typer og detaljer.

Kun nøje udvalgte leverandører forhandler Phoenix Gowns, og du kan prøve det britiske mærke i vores showroom i Brønshøj samt udvalgte kjoler i showroomet på Fyn. Kontakt vores butik og hør mere om dine muligheder. Du kan booke tid på Sjælland eller Fyn, hvor vi giver dig en hyggelig og personlig oplevelse, når du skal prøve brudekjoler. Du får hele salonen for dig selv, så du kan tage den store beslutning i ro og mag, omgivet af dine nærmeste.