Phoenix Gowns

Smuk – Elegant – Brudekjole

Phoenix Gowns - britiske designbrudekjoler

Phoenix Gowns er et britisk ejet brudedesignhus, som har designet brudekjoler siden 2004. Udover brudekollektionerne af samme navn, har de udvidet med en søster kollektion, Danielle Couture, for at fejre deres 10 års jubilæum.  Hos Krøyer’s Brudekjoler er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder det luksuriøse mærke, der byder på et væld af kjoler i forskellige materialer, typer og detaljer. Kun nøje udvalgte leverandører forhandler Phoenix Gowns, og du kan prøve det britiske mærke i vores showroom på  Fyn

2023

Fra havfrue til langærmet: Phoenix Gowns brudekjoler til enhver brud

Phoenix Gowns byder på kollektioner med varierende og smukke designs, der tiltaler mange forskellige typer. Leder du efter designs, der er stropløse, med ærmer, perler, med blonder, tyl, med volumen eller helt kropsnære? Phoenix Gowns giver dig rig mulighed for at vælge din drømmekjole blandt deres fortryllende kollektioner. De giver dig lyst til at prøve hver og en, når du ser og mærker de flotte detaljer, der præger hver kjole. Hos Phoenix Gowns er der blevet skabt en uforglemmelig samling, der vil bringe smil og tåre frem. Fortryllende kjoler og smukke silhuetter med detaljerede perleapplikationer. Overdådige og lækre materialer, franske snører og indviklet perlearbejde er med kærlighed til kjoledesign blevet til virkelighed med største omhu.

Få skræddersyet din brudekjole fra Phoenix Gown

Hos Krøyer’s brudekjoler, kan vi tilpasse din brudekjole præcis som du ønsker den. Mange er glade for kollektionens mange forskellige designs – du finder eksempelvis både A-line brudekjoler, kjoler med empire-snit, prinsesse brudekjoler og havfruesnit. Selvom at Phoenix Gowns har et bredt udvalg af designs, med kjoler til enhver bruds smag, kan det være små detaljer der afgør om du føler du har fået din drømmekjole. Phoenix Gowns er designet så de kan justeres og tilpasses, så du får en brudekjole, der er skræddersyet til din figur og former. Ønsker du at prøve brudekjoler fra  kollektionen, eller måske en af vores andre eksklusive kollektioner? Book tid til en hyggelig og personlig oplevelse, når du skal prøve brudekjoler. Du får hele salonen for dig selv, så du kan tage den store beslutning i ro og mag, omgivet af dine nærmeste.